X
Herba-bestseller - Herbalife Distributeur

Gezond ontbijten

Koffie!

Hoeveel mensen beginnen een dag met een kopje koffie? Ik heb geen cijfers van, maar ik denk dat het misschien wel rond de 20 – 25% van de werkende bevolking is, of van de volwassenen.

We worden wakker met nog slapen in onze ogen en denken dat iedere gepoetst moet worden, om er zo snel mogelijk alert de dag te beginnen. Waarom verwachten we dit eigenlijk?

 

5 minuten eerder opstaan

Stel dat je jezelf wel de tijd zo gunnen, door 5 minuten eerder je bed uit te stappen en de moeheid even zijn werk te laten doen, je lichaam de tijd geven om in actie te komen. Rekje uit Je ruikt je uit, opent je ogen, je voelt dat je ook deze dag weer gewoon leeft, is het rustig een been uit bed en nog een, je gaat zitten op de rand Van je bed, staat rustig op, je loopt naar het toilet om het vocht dat zin heeft op gehoopt in je blaas gedurende de nacht weg te snoeren weg te spoelen en je begint rustig wat rond te lopen in je ochtendjas. Ik kijk even naar buiten, haalt een paar keer flink diep adem adem, je trekt jezelf een beetje op en je Ronald rustig naar de badkamer om je te gaan douchen.

 

Dubbelaar rijkste maaltijd

De belangrijkste maaltijd

Misschien weten we het zo onderhand wel, maar de belangrijkste En toch wil ik het nog een keer aanhalen: de aller belangrijkste maaltijd is het ontbijt!!

Waarom? Om je lichaam op te starten heb je optimale voeding nodig: Vitaminen, mineralen, vezels, eiwitten, sporen elementen en vooral veel vocht, omdat je gedurende de nacht veel vocht verliest.

 

Haha, denk je nu, daar komt het bakje koffie om de hoek kijken. Lekker veel vocht. Koffie activeert de darmen enorm, wat mensen als prettig ervaren, omdat ze dan lekker naar het toilet gaan/een betere stoelgang hebben. Dat klopt, het stuurt ineen keer je ontlasting er uit door de overdaad aan prikkels die het op je darmen geeft. Het nadeel is echter, dat het vervolgens je darmen in actief achterlaat/maken (even uitzoeken). Hierdoor is de opname van je voeding gedurende de dag veel slechter. Wat eerst een boost lijkt vergeten leek te regelen geven. Was eerst een bos lijkt te geven, maakt je vervolgens moe. Een averechts effect wat er weer voor zorgt dat je later op de ochtend of in de middag opnieuw behoefte krijgen om een koffie. Waar je werkelijk behoefte aan hebt is een optimale voeding.

 

Formule 1 gek gek

Derde live is meermalen er eens een krant tot beste ontbijt door… Waarom is dit zo? Er was live bevat alle essentiële voedingsstoffen wie een gemiddelde lichaam op dagelijkse basis nodig heeft. Op deze manier begin je dag met een vervelende, volgende vullende, voedende maaltijd die ook nog eens voor een heel groot gedeelte uit volgens bestaat. Vocht.

In de ontbijt programma’s zitten ook voldoende vezels en kruiden kruiden waardoor je lichaam, je darmen worden gereinigd en het opname-oppervlak van de darmen vergroot wordt. Het komt er op neer dat je je voeding beter opneemt. Hierdoor voel je je fitter en hou je je suiker Levels en energie beter verdeeld gedurende de dag.

 

Er live Formule 1 shake is ook nog eens supersnel te bereiden, waardoor je misschien nog wel tijd overhoudt voor een wandelingetje buiten, met je shake in je hand! Hou jezelf gewoon gezond.

 

Er wel live is vast goed, maar dan voor slimme mensen!

 

Neem in de morgen een shake en je weet zeker dat je voor de dag voldoende voedingsstoffen binnen hebt gekregenWat een geruststellende gedachte, niet? Toch?

 

Disclaimer: Alle verwijzingen naar gewichtsbeheersing hebben betrekking op het Herbalife Nutrition gewichtsbeheersingsprogramma dat onder andere een evenwichtig dieet, regelmatige lichaamsbeweging, dagelijks voldoende inname van water, inname van voedingssupplementen indien nodig en voldoende rust omvat. Individuele resultaten zullen verschillen.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00