X

Afvallen met shakes van Herbalife

Afvallen met shakes van Herbalife

Afvallen met shakes doe je samen met Herbalife. Vaak hebben mensen al van alles geprobeerd voordat ze met shakes van Herbalife gaan afvallen. Afvallen met shakes is naast een lichamelijk, ook een mentaal proces. Hoe graag wil je afvallen? Wat is er gebeurd waardoor je overgewicht hebt opgebouwd?

Overgewicht kan ontstaan door jarenlange slechte voeding, maar ook door hoe je in je vel zit. Als je dus gaat starten met afvallen met shakes van Herbalife, kun je het beste ook je hele levenshouding eens nalopen:

 

 

 • Hoeveel doe je aan lichaamsbeweging
 • Hoeveel drink je op een dag
 • Hoe ziet jouw avondmaaltijd eruit
 • Wat vind je van je lichaam/lichaamsgewicht

Optimale programma's en producten:

Afvallen met Shakes van Herbalife

Herbalife drinkprogramma
voor afvallen met shakes

Bestellen

Afvallen met shakes van Hebalife

Afslankprogramma
Gewichtsbeheersing

Bestellen

Afvallen met shakes van Herbalife

Formule 1 maaltijd
vervanger

Bestellen

Proteinerepen vanille-amandel

Gezonde snacks
voor tussendoor!

Bestellen

Crashdieet

Een crashdieet is vooral erop gericht om jou zo snel mogelijk van je gewicht af te krijgen. Crashdieet producten zijn er genoeg en allemaal beloven ze je een fantastisch lijf. Meestal ga je ook enorm snel afvallen en dat voelt lekker. Wat je ook met veel crashdiëten hebt, is dat ze je lichaam niet voldoende voeden. Hierdoor gaat je lichaam in overlevingsmodus en zal je na de afslankperiode geheid in een jojo-effect belanden. Je komt weer kilo's aan, omdat je lichaam alles vast wil houden wat binnenkomt. Dat is een beschermende reactie van je lichaam, omdat je het een tijd verwaarloosd hebt.

Gezond afvallen

Herbalife is geen crashdieet. Als je met shakes van Herbalife gaat afvallen, geef je je lichaam optimale voeding. Het uitgangspunt bij Herbalife is altijd geweest:

Als je je lichaam voorziet van optimale voedingsstoffen, geef je het de kans zichzelf in balans te brengen.

Dus dat betekent dat je lichaam gewicht verliest als je overgewicht hebt. Dat betekent dus afslanken op een gezonde manier. En niet alleen gezond, maar ook met veel meer kans van slagen. Als je een gebalanceerd lichaam hebt, zal het jojo-effect veel minder kans hebben. Je lichaam hoeft namelijk geen voedingsstoffen te verzamelen. Het is al in balans. Gezond afvallen is de lange termijn oplossing voor een gezond en fit lijf.

Formule 1 shake

De bekendste en beste maaltijdvervangende shake ter wereld is afvallen met Formule 1 van Herbalife: de F1 shake.

Shake ingrediënten

De formule 1 bestaat uit een optimale samenstelling van gezonde ingrediënten: Vitaminen, mineralen, vezels, sporenelementen, eiwitten. Gemaakt om het lichaam te voorzien van de meest essentiële nutriënten. Samen met de verschillende supplementen vorm je een maaltijdvervangende shake en een basis om gericht af te vallen. Daarbij is het altijd belangrijk dat je voldoende beweegt, een gezonde maaltijd nuttigt en 2 liter water drinkt.

F1 smaken

Tegenwoordig is Herbalife F1 shake in veel varianten beschikbaar, die allemaal glutenvrij en lactosevrij zijn. De smaakvarianten worden geregeld aangevuld en je kunt kiezen wat je lekker vindt:

 • appel en kaneel
 • banaan crème
 • café latte
 • framboos en witte chocolade
 • frisse aardbeien
 • cookie crunch
 • munt en chocolade
 • romige vanille
 • zachte chocolade en
 • zomerse bosvruchten

Een gezonde shake bereiden

Formule 1 vanille shake

Om een gezonde glutenvrije en lactosevrije shake te maken, gebruik je 250ml drank. Deze drank kan bestaan uit verschillende dranken, die je ook kunt mixen. Bijvoorbeeld: sojamelk, havermelk, rijstmelk, amandelmelk en dat evt mixen met fruitsappen zonder toegevoegde suikers of vervangende suikers, ofwel de 100% sap varianten. Je kunt dan een deel sap nemen, maar maximaal de helft, want sappen bevatten veel fruitsuikers. In die 250ml drank meng je dan 26g Herbalife F1 poeder.

Even schudden en klaar is je voedende maaltijdvervanger.

Fast food dus, maar dan voor verstandige mensen!

Herbalife Shake Recepten

Bekijk leuke, lekkere en originele recepten op de shake recepten pagina's

Afvallen met shakes van Herbalife bestellen

Wil je starten met een programma van Herbalife, dan kun je de producten van Herbalife goedkoop bestellen bij www.herba-bestseller.nl, specialist op het gebied van shakes, voeding en supplementen. Ook kun je huiverzorgingsproducten kopen en zelfs haarverzorging zijn hoogwaardig en gunstig geprijsd.

Om het afslankprogramma te kiezen dat bij je past, kun je de programmawijzer van Herbalife even doorlopen.

Bestellen Herbalife goedkoop NU BESTELLEN

 

Disclaimer: Alle verwijzingen naar gewichtsbeheersing hebben betrekking op het Herbalife Nutrition gewichtsbeheersingsprogramma dat onder andere een evenwichtig dieet, regelmatige lichaamsbeweging, dagelijks voldoende inname van water, inname van voedingssupplementen indien nodig en voldoende rust omvat. Individuele resultaten zullen verschillen.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00