X

Stress onder controle – 8 manieren

Chronische stress gedurende een langere periode kan zijn tol eisen van je gezondheid en je uiterlijk. Het is belangrijk te ontspannen en tot rust te komen wanneer je maar kunt. Hier zijn 8 manieren die je kunt doen om je te helpen stress beter te beheersen:

Zorg voor wat me-time

Maak iedere week wat tijd vrij die helemaal aan jezelf besteedt: geen telefoon en geen afleiding. Ontspan je eens met een zelfgemaakt gezichtsmasker of kalmeer je voeten met een massage. Je kunt je ook proberen te ontspannen met aromatherapie-oliën, zoals lavendel, die je zintuigen kunnen kalmeren.

Doe aan lichaamsbeweging

Lichaamsbeweging is de beste manier om van stress af te komen! Je lichaam maakt endorfine aan, dat ervoor zorgt dat je je goed voelt! Elke activiteit die je hart sneller doet  kloppen, zal er niet alleen voor zorgen dat je je beter voelt, maar zal ook een gezonde bloedsomloop bevorderen, wat bij kan dragen aan een betere gezondheid van de huid.

Ga videobellen met vrienden, familie of geliefden

Plan een gesprek, met beeld of alleen spraak, met familieleden of een vriend die je al een tijdje niet hebt gesproken. De tijd vliegt voorbij als je die doorbrengt met iemand waar je om geeft, ook al is dat via telefoon. Dit kan zover gaan dat je niet meer bezig bent met datgene dat je stress bezorgt.

Zorg voor een goede nachtrust

Stress kan je het gevoel geven dat er nooit genoeg uren in een dag zitten. Het maakt niet uit hoe druk je het hebt, het is van essentieel belang dat je een goede nachtrust krijgt. Van goede slaaphygiëne een gewoonte te maken, zal je helpen je er op je best uit te zien en je ook zo te voelen. Laten we eerlijk zijn: we zien er allemaal frisser uit en voelen ons beter nadat we een volledige nachtrust hebben gehad!

Probeer yoga of meditatie

De connectie tussen onze geest en ons lichaam is een sterke connectie. Veel yoga beoefenaars zullen vertellen dat yoga een van de beste manier is om de stress te verlichten. Als het idee van je lichaam buigen je niet aantrekkelijk lijkt, probeer dan je geest tot rust te brengen met meditatie. Een diepe, gecontroleerde ademhaling is een geweldige manier om te kalmeren na een stressvolle dag.

Maak gezondere voedingskeuzes: proteïne shake

Als we gestrest zijn, dan grijpen de meeste van ons naar het zogenaamde “comfort food”. Hoewel het er voor zorgt dat we ons op dat moment goed voelen, zal het ons toch niet helpen ons stressniveau te beheersen. Probeer in plaats daarvan te kiezen voor gezonde voeding waar je maar kunt: dus in plaats van ships en chocoladerepen neem je bijvoorbeeld een proteïne shake met vanille smaak of een handje geroosterde sojaboontjes.

Neem een pauze

Als drukke schema’s de overhand krijgen, neem dan een snelle pauze om opnieuw te kunnen focussen. Door 10-15 minuten naar buiten te gaan, kun je je weer verfrist voelen en klaar om die naderende deadlines het hoofd te bieden. Je kunt ook eens wat proberen te rekken en strekken terwijl je aan je bureau zit, dan rek je letterlijk de stress uit je lijf. En haal geregeld even wat water om tot rust te komen en je lichaam te hydrateren.

Maak van je huis een toevluchtsoord

Blokkeer op het moment dat je schema dat toelaat wat tijd in, om een stressvrije ruimte thuis te creëren. Dat is belangrijker dan vele van onze realiseren. Thuis is de enige plek waarover je controle hebt om het te kunnen omtoveren tot een plek die je vreugde brengt. Omring jezelf met positieve afbeeldingen, je favoriete kleuren, fijne herinneringen en merk op wat voor gevoel je dat geeft. Je zult merken dat je stress niveau voelbaar afneemt.

(Bron: Herbalife Today magazine nr200)

 

Disclaimer: Alle verwijzingen naar gewichtsbeheersing hebben betrekking op het Herbalife Nutrition gewichtsbeheersingsprogramma dat onder andere een evenwichtig dieet, regelmatige lichaamsbeweging, dagelijks voldoende inname van water, inname van voedingssupplementen indien nodig en voldoende rust omvat. Individuele resultaten zullen verschillen.

Feiten over vezels

Vezels en voedingsvezels

Voedingsvezels zijn belangrijk en veel mensen eten er niet zoveel van als dat eigenlijk zou moeten. Naast voldoende vezels, moet je ook voldoende van de verschillende typen vezels eten. Dat komt doordat niet alle voedingsvezels op dezelfde manier functioneren. Verschillende typen hebben een verschillend effect op het lichaam. Net zoals je moet proberen om veel verschillende voedingsmiddelen te eten om zelf variëteit aan voedingsstoffen binnen te krijgen, zo helpt een gevarieerd dieet er ook bij om ervoor te zorgen dat je de verschillende typen voedingsvezels binnenkrijgt.

Wat zijn voedingsvezels en hoeveel heb je ervan nodig?

Voedingsvezels zijn de structurele componenten van plantaardige voedingsmiddelen. Ze komen dus voor in groenten, fruit, bonen en granen (zoals mais en zilvervliesrijst). Er zitten geen vezels in vlees, vis of gevogelte.

Als je niet zoveel voedingsvezels eet als je zou moeten eten, dan is het het beste om de hoeveelheid ervan gedurende een paar weken geleidelijk aan te verhogen. Voedingsvezels helpen bij de ontlasting door het vergroten van de fecale bulk en de ontlastingsfrequentie en het verkorten van de doorlooptijd van de darmen. Om een normale ontlasting te behouden, wordt het aanbevolen dat volwassenen minimaal 30 g vezels per dag consumeren.

Verschillende typen vezels: wat zijn ze en wat doen ze?

Er zijn twee brede klassen voedingsvezels: oplosbare vezels en niet-oplosbare vezels. Vezels worden niet verteerd door het maag-darmkanaal zoals dat wel gebeurt met andere voedingsstoffen en daardoor kunnen ze onverteerd in de darmen terecht komen. Bepaalde typen van deze vezels worden in de dikke darm afgebroken door bacteriën. Dit wordt fermentatie genoemd. Daarom zijn sommige vezels oplosbaar en andere niet-oplosbaar.

Oplosbaar

Oplosbare vezels zitten in appels, sinaasappels, wortels, aardappelen, haver, gerst en bonen. Sommige oplosbare kunnen oplossen in water en niet-oplosbare kunnen opzwellen. Als deze voedingsvezels in contact komen met de vloeistof in je maag, dan zwellen ze op en worden ze dikker en daardoor kunnen ze je langer een verzadigd gevoel geven. Sommige fermenteerbare vezels zorgen voor een vertraging van de absorptie van glucose (suiker) uit de bloedbaan en ze kunnen helpen de bloedsuikerwaarden gedurende de dag meer in balans te houden.

Niet-oplosbaar

Niet-oplosbare vezels ondersteunen de gezondheid van je spijsverteringsstelsel ook, maar op een andere manier. Niet-fermenteerbare vezels lossen niet op in water. In plaats daarvan absorberen ze simpelweg het water in het laatste deel van het darmkanaal, waardoor je ontlasting wateriger en volumineuzer wordt. Dit type vezel zit in groenten, tarwezemelen, mais zemelen, rijst zemelen en de meeste andere volkoren granen.

Tips voor het verhogen van de inname van vezels

 1. Vaker hele vruchten eten met schil in plaats van vruchtensappen
 2. Neem fruit als nagerecht
 3. Eet een variëteit aan groenten, zowel gekookt als rouw, en eet er voldoende van
 4. Brood, wafels, ontbijt granen, broodjes, muffins en crackers eten die 100% volkoren zijn in plaats van deze producten gemaakt van geraffineerde witte bloem
 5. Zilvervliesrijst, wilde rijst, gierst, gerst, en tarwe eten als alternatief voor witte rijst
 6. Voeg bonen toe aan soepen, stoofpotten, Chili gerechten, of salades.
 7. Als je moeite hebt voldoende binnen te krijgen, dan kun je vezelsupplementen gebruiken maar vergeet niet dat vezels geen vervanging zijn voor het gezonde fruit, groenten en volkoren granen die je zou moeten consumeren.

 

Disclaimer: Alle verwijzingen naar gewichtsbeheersing hebben betrekking op het Herbalife Nutrition gewichtsbeheersingsprogramma dat onder andere een evenwichtig dieet, regelmatige lichaamsbeweging, dagelijks voldoende inname van water, inname van voedingssupplementen indien nodig en voldoende rust omvat. Individuele resultaten zullen verschillen.

Nieuw! Iced Coffee: eiwitrijke ijskoffie latte zonder suiker

iced coffee

Pssst… Heb je het al gehoord?
Er is een nieuw soort ijskoffie op de markt gekomen, die behalve heel erg lekker, ook nog eens een krachtige proteïne boost geeft:
High protein iced coffee latte van Herbalife!

Veel mensen vinden het koffie momentje een belangrijk onderdeel van hun dag. Koffie staat niet bekend als een product waar je ongestraft eindeloos veel van kunt drinken. Teveel koffie jaagt de hartslag op en brengt verstoring in je metabolisme.

Laat dan je bakkie koffie eens verrassend anders zijn en iets toevoegen aan je gezondheid. Iced coffee van Herbalife heeft een heerlijke smaak en bevat voedende proteïnen.

Iced coffee zonder toevoegingen

Er zijn op de markt maar weinig lekkere en gezonde ice coffee soorten te koop, vooral zonder suiker.
Daar moesten we wat aan doen, vonden wij. Daarom is deze heerlijke nieuwe ijskoffie nu beschikbaar…

 • Zonder suiker
 • Zonder kleurstoffen
 • Zonder conserveringsmiddelen

Nu kun je de zorgeloos genieten van een lekkere stoot cafeïne, die ook nog eens voorziet van hoogwaardige proteïnen. Wat wil je nog meer?

Caffeïne en proteïne in één mix!

Voor deze exclusieve cafe latte ijskoffie gebruikten wij ECHTE ROBUSTA KOFFIEBONEN.
Per portie is dit 80 MG CAFEÏNE en 15 G PROTEÏNE!
De iced coffee is GESCHIKT VOOR VEGETARIËRS
Café latte smaak
En dus nogmaals: GEEN TOEGEVOEGDE SUIKERS

Probeer hem uit! Laat je verrassen!

 

Disclaimer: Alle verwijzingen naar gewichtsbeheersing hebben betrekking op het Herbalife Nutrition gewichtsbeheersingsprogramma dat onder andere een evenwichtig dieet, regelmatige lichaamsbeweging, dagelijks voldoende inname van water, inname van voedingssupplementen indien nodig en voldoende rust omvat. Individuele resultaten zullen verschillen.

Onbewust eetgedrag

maaltijdvervangers

Eten met je hoofd

Er zijn maar weinig mensen die heel constant zijn in hun eetgedrag. Soms hebben we lange perioden waarin we heel erg opletten wat we eten. Sommigen gebruiken maaltijdvervangers, maar de meeste mensen letten gewoon beter op: Niet te vet, niet te veel koolhydraten, niet te veel suiker. We zorgen dat we voldoende vocht binnenkrijgen en niet te veel koffie, niet te veel frisdrank drinken. Je voelt je er heerlijk bij en kunt je bijna niet voorstellen dat je nog terug wil naar je oude eetpatroon.

En dan… overkomt je plotseling iets dat je helemaal uit je doen brengt. Je bent jezelf niet meer. Je koopt verkeerde dingen in de supermarkt, je geeft toe aan het overvloedige aanbod in de winkel van de benzinepomp. Voor je het weet heb je er een paar kilo bij. En dat is nog niet alles: je voelt dat ook je conditie achteruit gaat.

Ik heb mij altijd afgevraagd waarom wij juist op het moment dat we niet zo lekker in ons vel zitten, ons volproppen met verkeerde dingen. Eigenlijk best bizar. Ergens zou je verwachten dat je lichaam een ander signaal aan je afgeeft als je je ellendig voelt. Je zou verwachten dat je geprikkeld wordt om in de supermarkt te kijken naar groente en fruit. Maar nee hoor, je blijft extra lang hangen bij de afdeling… chocola, of koopt een zak ships. Je zelfbeheersing is ver te zoeken.

Dit noem je eten met je hoofd. Je bent even niet helemaal afgestemd op de signalen van je lichaam.

Eten met je hart

Het is belangrijk dat je tegen deze snack behoefte in, het tij keert. Voel wat je lijf nodig heeft. Van denken naar voelen. Voel dat het snakt naar een hoogwaardige, gezonde maaltijd

Herbalife Maaltijdvervangers

Als je toch al moeite hebt om na te denken over gezond eten, laat je dan inspireren door de gemakkelijke maaltijdvervangers van Herbalife. Iedere dag een shake in de morgen geeft je alle belangrijke voedingsstoffen die je nodig hebt om op te starten.

Niet alleen help je daarmee je lichaam in balans te houden, ook is hierdoor je lichaam minder geneigd om voeding op te slaan, omdat het gewoon alles binnen krijgt wat het nodig heeft.

Herbalife maaltijdvervangers: shake programma

Laat Herbalife de gezonde voeding maar even voor je invullen.
Intussen kun je zelf werken aan je gemoed.

Dat scheelt je energie! En het levert nieuwe energie op!

 

Geniet van de Herbalife producten en ontdek dat je goedkoper uit bent op Herba-bestseller.nl 

 

 

Disclaimer: Alle verwijzingen naar gewichtsbeheersing hebben betrekking op het Herbalife Nutrition gewichtsbeheersingsprogramma dat onder andere een evenwichtig dieet, regelmatige lichaamsbeweging, dagelijks voldoende inname van water, inname van voedingssupplementen indien nodig en voldoende rust omvat. Individuele resultaten zullen verschillen.

Vakantiekilo’s … weg ermee!

vakantiekilo's

Net terug van vakantie? Lekker genoten? Beetje vakantiekilo’s opgebouwd?

Als je op vakantie gaat, eet je vaak anders dan thuis: lekkere worstjes, kaasjes, misschien wat meer wijn of bier dan thuis. In ieder geval, vaak kom je dan wat vakantiekilo’s aan en… LIEFST ZOU JE die zo snel mogelijk weer kwijt zijn! Afvallen dus!

Vaak zien we dan, dat onze klanten even een tijdje weer de producten gebruiken, snel kilo’s afslanken en er weer een hele tijd tegenaan kunnen.

Om je te helpen het afslanken simpel en overzichtelijk te maken, hebben we verschillende programma’s voor je samengesteld. Met een paar kliks weet je precies welk programma goed bij jou past. Ga nu naar de productwijzer en volg de stappen.

Waarom een programma afvallen van Herbalife?

We adviseren je echt om met een van onze programma’s aan de slag te gaan. Als je namelijk alleen de Formule 1 maaltijd vervanger gebruikt als afslankshake, dan mis je de reiniging van de darmen, die noodzakelijk is om de voeding goed op te kunnen nemen. Dit doen de vezel en kruiden tabletten, de multivezel drank en ook de aloë Verasiroop. Ook kan het zijn dat je op jou leeftijd meer vitamines en mineralen nodig hebt, om gezond af te slanken. En zeker als je wat sneller wilt afvallen, kan het heel erg helpen om Thermojetcs kruidenthee en Thermo complete te gebruiken. Om snacken tegen te gaan op de moeilijke uurtjes, gebruik je Thermo geel of je neemt een gezonde snack zoals de proteïnerepen of geroosterde sojaboontjes.

Heel veel succes en als je vragen hebt over het kwijtraken van je vakantiekilo’s, kun je ons altijd inschakelen! Geniet van de gezonde voeding tegen een zeer aantrekkelijke prijs!!

 

 

Disclaimer: Alle verwijzingen naar gewichtsbeheersing hebben betrekking op het Herbalife Nutrition gewichtsbeheersingsprogramma dat onder andere een evenwichtig dieet, regelmatige lichaamsbeweging, dagelijks voldoende inname van water, inname van voedingssupplementen indien nodig en voldoende rust omvat. Individuele resultaten zullen verschillen.

Gezond snoep

chroom en gezond snoep

Natuurlijk, we willen allemaal best van tijd tot tijd aan ons lichaam denken: Afslanken, aankomen, sporten, wandelen in de frisse buitenlucht en water drinken. Dat is ook allemaal heel belangrijk! Maar… soms is de verleiding wel heel groot. Zeker rondom feestdagen, wanneer de gekleurde chocolade vormen je vanuit de etalages aankijken. Niet bepaald gezond snoep (-goed). Ze lijken jouw naam te roepen. Het is dan heel moeilijk om jezelf in de hand te houden.

Hoe kun je dan ervoor zorgen dat je niet toegeeft aan die snackdrang en kiest voor echt gezond snoep?

Luister naar je lichaam

Je lichaam geeft signalen door water in je mond te laten lopen. Ook hoor je vast verschillende stemmen waarmee je tegen jezelf praat: ‘Niet doen, dat is niet goed voor je!’, ‘Ah lekker, nog eentje dan, wat maakt het uit…’ of ‘Kom op, doorlopen, niet kijken!’

Wat er ook door je hoofd raast, besteed ook eens aandacht aan je gevoel. Je kunt daarbij de vraag stellen: als ik 100% van mezelf zou houden, wat zou ik dan nu doen? Luister naar je innerlijke stem of naar je hart, zo je wilt.

Chroom

Snacktrek kan je echt in de weg zitten. De suikerbalans in je lichaam speelt hierbij een belangrijke rol. Bij een tekort aan chroom moet het lichaam extra hard werken om de suikerspiegel van het bloed stabiel te houden. Daardoor kun je ineens onbedwingbare trek krijgen in zoetigheid.

Chroom is dus een essentieel sporenmineraal dat de natuurlijke suikerbalans in het lichaam bevordert. Herbalife heeft hiervoor het supplement Thermo Geel – Chroom ontwikkeld, om je te helpen deze balans te bewaren.

Gezonde snacks van Herbalife is gezond snoep

Natuurlijk kun je ook, behalve aan je chroombalans te denken, ook gewoon gezonde alternatieven zoeken voor snoepjes die vooral uit suiker bestaan. Denk bijvoorbeeld aan snoeptomaatjes of van die kleine worteltjes, ook lekker.

Ook hiervoor heeft Herbalife gemakkelijke alternatieven in het assortiment.

 • Proteïnerepen – Proef eens de heerlijke eiwitrijke reepjes met een chocolade randje en gevuld met een zachte vulling in de smaken vanille-amandel, chocolade-pinda of citroen.
 • Geroosterde Sojanootjes – deze kleine sojaboontjes zijn licht gezouten. Een hartig een knapperig tussendoortje.
 • Gourmet Tomatensoep – Gourmet Tomatensoep is een warm, hartig, voedzaam en evenwichtig tussendoortje en bevat 8x zoveel proteïne als normale tomatensoep.

 

 

Disclaimer: Alle verwijzingen naar gewichtsbeheersing hebben betrekking op het Herbalife Nutrition gewichtsbeheersingsprogramma dat onder andere een evenwichtig dieet, regelmatige lichaamsbeweging, dagelijks voldoende inname van water, inname van voedingssupplementen indien nodig en voldoende rust omvat. Individuele resultaten zullen verschillen.

Stressvrije voeding = stressvrij eten

Stressvrije voeding, stressvrij eten

30 keer kauwen werd toch vroeger altijd gezegd? Wie doet dat nu nog? We hebben allemaal haast. Niks stressvrij. Het moet snel naar binnen gewerkt worden. Eigenlijk werk je dan een grote brok stress naar binnen. Dat veroorzaakt weer nieuwe stress in je lichaam want je maag moet veel harder zijn best doen doordat jij het niet goed hebt vermalen.

Als je rustig eet, hebben je mondsappen de tijd om zich te vermengen met het voedsel, waardoor een deel van de voeding in de mond al kan afbreken, nog voordat het verder afgebroken wordt in de maag.

Stressvrije voeding, wat is dat?

Als je stress wilt afbouwen tijdens het eten, door er eens rustig voor te gaan zitten, heb je al een goede basis. Maar wat denk je van de stress in onze voeding? Stress in voeding? Ja, je leest het goed, voedsel kan ons stress bezorgen!

Stressvrij vlees

Wat dacht je bijvoorbeeld van ons vlees? Onze vleesproductie wordt met hoog tempo opgevoerd, gemanipuleerd, zodanig dat wij zo snel mogelijk een soort van “volwassen” kip op ons bord krijgen van slechts enkele tientallen dagen oud. Tja, je hóeft geen kip of ander vlees te eten, om gezond te blijven. Het vereist alleen een stukje uitzoekwerk zodat je toch aan een gezonde portie eiwitten komt. Nou goed, vegetariër of veganist zijn is niet voor iedereen weggelegd, dus als het dan toch niet te missen is, neem dan vlees dat komt van een dier dat de tijd heeft gehad om te groeien en vrij rond te huppelen en snuffelen. Dan heb je een stukje vlees waarin weinig stress zit. Want ja, stress wordt opgeslagen in onze spieren. Dat voel je dan wel eens in je schouders of ergens anders. Met dieren is dat gelijk zo. Ofwel, je eet een lekker gespierd stukje vlees, waarin een grote portie stress is opgeslagen. Dit kost je lijf veel energie, om het vervolgens geschikt te maken voor jou. Bepaalde organen in het lichaam zoals de milt, houden zich hier energetisch mee bezig.

Stressvrije groenten

En natuurlijk, zo geldt dit ook voor het eten van groenten. Groenten en planten waar veel gifstoffen overheen zijn gegaan, hebben bepaald geen stressvrij leven gehad. Met kunstmatige mest wordt ook nog eens de groeitijd versneld. De biologische klok van de groente wordt beïnvloed door lampen in kassen.

Dat wat er op je bord uitziet als een heerlijk vers stukje groente, een glimmende tomaat bijvoorbeeld, kan onder hevige stress druk zijn opgegroeid, soms bijgevoed met glansmiddel.

Tijd voor groei

Zo kunnen we nog wel even doorgaan. Waar het in de kern om gaat is dat wanneer je dan toch hard wil werken, je niet goedkope stressvolle producten moet eten, maar juist je lichaam moet voeden met gezonde, natuurlijke bouwstoffen. Organische groenten, biologisch vlees, scharrel kip, voedsel dat de tijd kreeg om te groeien. Bovenal, neem de tijd voor je eten. Daarmee bouw je al enorm veel stress af. Dat is stressvrij eten.

Herbalife maaltijdvervanger en stressvrij eten

Wil je dan toch als een raket eten, zorg dan voor de meest optimale voeding. Herbalife Formule 1 is de nummer 1 maaltijd vervanger, waarmee je je lichaam optimale voeding geeft in een hele compacte en snel opneembare vorm. Neem Herbalife als ontbijt shake en start de dag fit en energiek!

Meditatie

Een van de meest succesvolle manieren om stress af te bouwen is meditatie. Mediteren kun je overal doen en iedereen kan het. Als je het lastig vindt om zelf thuis te mediteren, kan geleide meditatie helpen. Je start met een heldere geest aan je dag.

 

Disclaimer: Alle verwijzingen naar gewichtsbeheersing hebben betrekking op het Herbalife Nutrition gewichtsbeheersingsprogramma dat onder andere een evenwichtig dieet, regelmatige lichaamsbeweging, dagelijks voldoende inname van water, inname van voedingssupplementen indien nodig en voldoende rust omvat. Individuele resultaten zullen verschillen.

Gezonde darmflora = meer energie!

gezonde darmflora

Tegenwoordig letten steeds meer mensen op hun voeding. Dat is natuurlijk hartstikke goed nieuws, want met gezonde voeding kunnen heel wat vervelende kwaaltjes en ziektes worden voorkomen. Gezonde voeding is een belangrijk element, maar wat misschien nog wel belangrijker is, is dat deze gezonde voeding ook goed opgenomen wordt. Een gezonde darmflora is daarbij essentieel. Zonder een goed werkende darmflora spoel je die vaak dure, gezonde voeding (groten-) deels rechtstreeks het toilet in. Zonde!

Verminderde werking van de darmen

Veel mensen kampen met een te trage darmwerking, veelal veroorzaakt door te weinig beweging. Wat gebeurt er namelijk met beweging? Je gebruikt de buikspieren intensiever, waardoor de darmen gemasseerd worden, wat weer de activiteit stimuleert. Je helpt de natuurlijke peristaltiek van het lichaam door beweging.

Een andere oorzaak voor een verminderde werking van je darmen is een beschadiging van de binnenkant van je darmen, het slijmvlies. Beschadiging van de darmwand kan heel veel oorzaken hebben, waaronder zuivelintolerantie, waar veel mensen in Nederland last van hebben, vanwege de gewoonte van Nederlanders om veel melk producten te gebruiken. De melkindustrie vormt nu eenmaal een belangrijke pijler van onze economie.

Andere oorzaken zijn o.a. slechte voedingsgewoonten, te weinig water drinken of bijwerkingen van medicijnen.

Wat kun je doen om je darmflora in balans te brengen?

Reiniging van het darmkanaal

Buiten het minderen van zuivelinname, kun je je darmen ondersteunen met vezelrijke voeding. Vandaar ook, dat bijna ieder Herbalife programma multivezeldrank bevat. Dat reinigt de darmen, wat het opname oppervlak van de darmen vergroot. Ook Beta Heart is hiervoor een krachtig supplement en de aloë siroop reinigt de darmen op een zachte manier. Deze vind je in de drinkprogramma’s

Optimale voeding

Is je darmflora schoon? Nu kun je dan optimale voeding voor je lichaam tot je nemen, met de Formule 1 shake van Herbalife (Glutenvrij en veganistisch!). Dat geeft je meer dan 50 essentiële voedingsstoffen, uitgebalanceerd in een maaltijdvervangende shake. Eenvoudiger kan haast niet.

Herbalife ondersteunt je darmflora te verbeteren en onderhouden

Miljoenen mensen gingen je voor en nog steeds is Herbalife de nummer 1 maaltijdvervanger wereldwijd. Herbalife vezeldrank en vezelrijke supplementen helpen je:

 • Bij het reinigen en optimaliseren van je darmflora met de multivezeldrank
 • Om dagelijks de juiste voedingstoffen binnen te krijgen met een snel te bereiden shake

 

Disclaimer: Alle verwijzingen naar gewichtsbeheersing hebben betrekking op het Herbalife Nutrition gewichtsbeheersingsprogramma dat onder andere een evenwichtig dieet, regelmatige lichaamsbeweging, dagelijks voldoende inname van water, inname van voedingssupplementen indien nodig en voldoende rust omvat. Individuele resultaten zullen verschillen.

Koffie is geen gezond ontbijt

koffie als gezond ontbijt?

Koffie verkeerd?!

Nederlanders met gemiddeld 2,4 koppen per dag de grootste koffiedrinkers ter wereld! (Bron: Quartz). Voor hoeveel mensen een kopje koffie het eerste is dat ze hun maag in gieten, als ‘gezond ontbijt’? Ik heb er geen cijfers van, maar ik denk dat ik met een schatting van 25% van de werkende bevolking aan de lage kant zit. We worden wakker met nog slaap in onze ogen en denken dat we ons lijf moeten aanzwengelen, om zo snel mogelijk alert de dag te beginnen. Waarom verwachten we dit eigenlijk?

Gebalanceerd ochtend ritueel zonder koffie

Stel dat je jezelf de tijd zou gunnen, door 5 minuten eerder je bed uit te stappen en de moeheid even zijn werk te laten doen, je lichaam de tijd te geven om in actie te komen. Je rekt je uit, opent je ogen, je voelt dat je ook deze dag weer gewoon leeft (yes!), je zet eerst rustig een been uit bed en nog een, je gaat zitten op de rand, staat rustig op, je loopt naar het toilet om het vocht dat zich heeft opgehoopt in je blaas gedurende de nacht weg te spoelen en je begint rustig wat rond te lopen in je ochtendjas. Je kijkt even naar buiten, haalt een paar keer flink diep adem, rekt jezelf een beetje op en je loopt rustig naar de badkamer om je te gaan douchen. Anders toch?

Gezond ontbijt, de belangrijkste maaltijd

Misschien weten we het zo onderhand wel en toch wil ik het nog een keer aanhalen: de allerbelangrijkste maaltijd van de dag is het ontbijt!!

Waarom? Om je lichaam op te starten heb je optimale voeding nodig: Vitaminen, mineralen, vezels, eiwitten, sporen elementen en vooral veel vocht, omdat je gedurende de nacht vocht verliest.

Haha, denk je nu, daar komt het bakje koffie om de hoek kijken. Lekker veel vocht. Koffie activeert de darmen enorm, wat mensen als prettig ervaren, omdat ze dan ‘lekker naar het toilet gaan’. Dat klopt, warme dranken geven een extra prikkel aan je de peristaltiek van je darmen, maar dat doet warm water ook. Het nadeel van koffie is echter, dat het je maag- en darmwand beschadigt. Hierdoor is de opname van je voeding gedurende de dag slechter. Wat eerst een boost lijkt te geven geven, maakt je vervolgens moe. Een averechts effect wat er weer voor zorgt dat je later op de ochtend of in de middag opnieuw denkt koffie nodig te hebben.

Waar je werkelijk behoefte aan hebt is: optimale voeding!

Gezond ontbijt met Herbalife shake

Formule 1 van Herbalife is bekroond tot beste ontbijt.

Herbalife bevat de essentiële voedingsstoffen die een gemiddelde lichaam op dagelijkse basis nodig heeft. Op deze manier begin je de dag met een vullende, voedende maaltijd die ook nog eens voor een heel groot gedeelte uit vocht bestaat. In de ontbijt programma’s zit ook vezeldrank, waarmee je darmen worden gereinigd en het opname oppervlak van de darmen vergroot. Het komt er op neer dat je je voeding beter opneemt. Hierdoor voel je je fitter en hou je je suiker en energie levels beter in balans gedurende de dag.

Neem een shake in de morgen en je weet zeker dat je voor die dag heel veel essentiële voedingsstoffen binnen hebt gekregen. Een geruststellende gedachte, toch? De Herbalife Formule 1 shake café latte is glutenvrij, smaakt naar koffie en is ook nog eens supersnel te bereiden, waardoor je misschien nog wel tijd overhoudt voor een wandelingetje buiten, met je shake in je hand! Dat houd je gewoon gezond.

Herbalife is fast food, maar dan voor slimme mensen!

 

Disclaimer: Alle verwijzingen naar gewichtsbeheersing hebben betrekking op het Herbalife Nutrition gewichtsbeheersingsprogramma dat onder andere een evenwichtig dieet, regelmatige lichaamsbeweging, dagelijks voldoende inname van water, inname van voedingssupplementen indien nodig en voldoende rust omvat. Individuele resultaten zullen verschillen.

Is Herbalife gezond voor je?

Herbalife Nutrition

Er zijn veel fabels geschreven over Herbalife. Is Herbalife gezond voor je? De feiten zijn anders!

Alle groot geworden bedrijven kampen met bekritisering door concurrenten. Vervelend voor Herbalife, onduidelijk voor de consument. Waar moet je als consument nou op afgaan?

Wij hebben als missie om producten aan te bieden die gewoon gezond voor je zijn. Daarom kozen wij voor Herbalife, o.a. vanwege de beste maaltijdvervanger ter wereld.

Van fabels naar feiten…

Is Herbalife gezond?

Laten we het meest verkochte product nemen:

Onze overtuiging over Herbalife formule 1 shake

Ontdek 10 feiten over Herbalife’s baanbrekende product: de shake!

  1. ’s Werelds nummer één

  Als de meest favoriete maaltijdvervangende shake* van de wereld heeft Herbalife formule 1 mensen over de hele wereld geholpen hun gezondheids- en gewichtsverliesdoelen te bereiken.

  1. Ondersteund door wetenschap

  Herbalife formule 1 shakes zijn ontwikkeld door experts en worden ondersteund door de wetenschap. Klinische studies tonen aan dat Herbalife’s maaltijdvervangers voor gewichtsbeheersing een veilige en effectieve manier zijn om gewicht te verliezen en het er af te houden.

  1. De juiste balans

  Veel proteïneshakes die er op de markt zijn hebben een gebrek aan andere essentiële nutriënten en kunnen dus niet geclassificeerd worden als maaltijdvervangers. F1 maaltijdvervangende shakes zijn speciaal geformuleerd om veel proteïnen te bieden en de juiste balans aan macro- en micronutriënten.

  1. 16 vitaminen & mineralen

  Formula 1 shakes bieden belangrijke vitaminen en mineralen. Formula 1 vanille bevat bijvoorbeeld 16 vitaminen en mineralen, waaronder ijzer, zink en vitaminen A, D, E en B. Dat maakt Herbalife gezond. Je kunt de volledige lijst van voordelen online vinden op de productpagina van Formule 1.

  1. De mogelijkheden

  Wees creatief met je f1 shakes om ervoor te zorgen dat ze nooit saai worden! Probeer voor een evenwichtige twist eens wat fruit of lijnzaad toe te voegen, of maak de shake met vruchtensap. Heb je liever water dan melk? Voeg dan een lepel proteïnedrankmix toe om een rijke, romige en heerlijke drank te maken.

  1. De waarheid over proteïnen

  De mythe dat sojaproteïnen lastig te verteren zijn, is onjuist. Het geïsoleerde sojaproteïne in f1 shakes is zeer goed verteerbaar. Met 18 g proteïnen (zuivel en soja) per portie is f1 een goede keuze voor diegenen die spiermassa willen opbouwen (in combinatie met lichaamsbeweging).

  1. Herbalife gezond, snel & makkelijk

  F1 shakes kunnen binnen een minuut klaargemaakt worden – schep eenvoudigweg poeder van de f1 in een blender, schenk er de melk bij & shake! Wil je nog sneller brandstof zonder voorbereiding? Probeer dan eens de formule 1 maaltijdvervangende repen.

  1. Bekijk Herbalife gezond op youtube

  Neem nu een kijkje achter de schermen van de productie van formula 1 met de nieuwe commercial van herbalife: ‘miljoenen mensen helpen met een evenwichtige en actieve levensstijl met bewezen wetenschap.’ bekijk ‘m online op youtube.

  1. Allergieën? Probeer eens…

  Formule 1 vrij van is speciaal ontwikkeld voor diegenen met sterke dieetrestricties. Het is gemaakt met het erwtproteïne pisane®; een kwalitatief hoogwaardig proteïne, uit natuurlijke bron, die glutenvrij, sojavrij en lactosevrij is.

  1. Suiker: wist je dat?

  Eén formula 1 shake bevat een gelijke hoeveelheid suiker als een kleine appel. De belangrijkste suiker in de shake is fructose, een natuurlijk voorkomend koolhydraat.

  Nog twijfels of Herbalife gezond voor je is? Neem contact met ons op!

 1. * bron: euromonitor international limited; definities per maaltijdvervangende categorie, 31,2% gbo marktaandeel, alle verkoopkanalen; packaged food 15ed; verkoopwaarden tegen verkoopprijs.

 

Disclaimer: Alle verwijzingen naar gewichtsbeheersing hebben betrekking op het Herbalife Nutrition gewichtsbeheersingsprogramma dat onder andere een evenwichtig dieet, regelmatige lichaamsbeweging, dagelijks voldoende inname van water, inname van voedingssupplementen indien nodig en voldoende rust omvat. Individuele resultaten zullen verschillen.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00