X

Herbalife

Herbalife international is een Amerikaans bedrijf dat in 1980 werd opgericht door Mark Hughes. Hij ontwikkelde een shake, waarmee mensen op een eenvoudige en gezonde manier konden afvallen. Gewichtsbeheersing werd zijn drijfveer en nog altijd kun je eenvoudig afvallen met Herbalife. De Formule 1 maaltijdvervanger is de basis. In de Formule 1 shake zit een keur aan hoogwaardige voedingsstoffen die het lichaam voorzien van optimale voeding. Alle voeding en voedingssupplementen zijn gericht op gezond afvallen, sport en fitness, ontbijt en gezond ouder worden. Het is een van ‘s werelds bekendste merken op het gebied van gewichtsbeheersing producten. Het bedrijf is actief in tientallen landen wereldwijd. Herbalife producten hebben al miljoenen mensen geholpen om gezond af te vallen. Ondersteund door een gezonde levensstijl, biedt Herbalife een uitstekende basis.

Formule 1 aardbeien

Formule 1
maaltijdvervanger

BESTEL NU

Herbalife 24 sportvoeding

Sport en fitness
proteine en hydratatie

BESTEL NU

Versterk je immuunsysteem

Immuunsysteem
booster!

BESTEL NU

Herbalife producten - snacks

Herbalife
gezonde snacks

BESTEL NU

Hoe werkt afvallen met Herbalife?

Als je start met afvallen met Herbalife is het belangrijk dat je je instelt op twee fases. Een periode van afslanken en een periode van stabiliseren. Ook help je je afslankproces door niet teveel tussendoor te eten, goed te bewegen, gezonde maaltijden te nuttigen en voldoende water te drinken. Als je je goed voorbereidt en de juiste instelling hebt, hoeft het niet 'zwaar' te zijn. Je kunt dan echt genieten van het gevoel dat je lichaam weer op gewicht en in balans komt.

Fases

 • Afslankfase: Tijdens de periode van afvallen met Herbalife, vervang je twee maaltijden door een heerlijke Herbalife Formule 1 shake. Je neemt dus twee Herbalife shakes per dag en daarnaast eet je één maaltijd 'normaal'. Als je op je streefgewicht bent, volg je een stabilisatiefase.
 • Stabilisatiefase: Na de periode van afslanken start een belangrijke fase in de gewichtsbeheersing: de stabilisatiefase. Deze periode geef je je lichaam de tijd om te stabiliseren in het nieuwe gewicht en weer te wennen aan gewone, vaste voeding. De stabilisatiefase helpt om het jojo-effect te voorkomen. Je vervangt in deze fase één maaltijd door een Herbalife shake en eet 2 maaltijden 'normaal'.

Herbalife shakes

Herbalife F1 maaltijdvervangers bevatten de essentiële voedingsstoffen die ons lichaam nodig heeft om goed te kunnen functioneren. Dit betekent dat er niet alleen hoogwaardige vitaminen en mineralen, maar ook eiwitten, vezels en sporenelementen in zitten. Deze voedingsstoffen geven een perfecte basis voor een gezond en sterk lichaam. Ook voel je je er fit en energiek bij. Daarnaast is de shake makkelijk en snel klaar te maken. We houden allemaal van gemakkelijk en snel, maar als het op eten aankomt, grijpen we vaak naar de minder kwalitatieve producten. Herbalife is eigenlijk 'Fast food voor slimme mensen!' Naast de shakes kunt u genieten van heerlijke snacks van Herbalife, waardoor het nog beter vol te houden is.

Supplementen

Speciale supplementen kunnen worden ingezet om het afvallen te versnellen. Ook zijn er supplementen in allerlei gebieden, die kunnen ondersteunen om de weerstand te verhogen, het immuunsysteem te versterken, de nachtrust te verbeteren, sportprestaties te verbeteren. Ook zijn er supplementen om juist de snacktrek te verminderen en er zijn vitaminen en mineralen in multivitaminen capsules voor mannen en vrouwen.

Waardoor heeft Herbalife zo'n goed resultaat?

 • De shake/maaltijdvervanger bevat essentiële voedingsstoffen die je lichaam nodig heeft om optimaal te kunnen functioneren: vitaminen, mineralen, kruiden, eiwitten, vezels en sporenelementen. Je ondersteunt hiermee het lichaam om zijn eigen weerstand te verhogen en optimaal te functioneren.
 • Je voelt vooral fit en energiek door de optimale voeding. Dat houd je gemotiveerd.
 • De shakes zijn snel en eenvoudig te bereiden en smaken fantastisch. Het programma is hierdoor makkelijk te volgen en past in ieders levenspatroon.
 • Herbalife producten zijn op basis van natuurlijke en plantaardige ingrediënten. Je kunt de producten blijven gebruiken.
 • Omdat wij voor 100% achter ons product staan, geven wij onze klanten 30-dagen-geld-terug garantie.

Maaltijdvervangers met essentiële voedingsstoffen

Een maaltijdvervanger wordt soms met scepsis bekeken. Mensen vragen zich altijd af hoe gezondheid in een poeder kan zitten. Men vraagt zich af of vers fruit en verse groenten niet veel beter voor je zijn. Uiteraard zijn verse producten hartstikke goed voor je, dat staat buiten kijf. En toch, is het heel moeilijk om daarmee alle nutriënten binnen te krijgen die je nodig hebt om optimaal te functioneren. Een maaltijdvervanger kan uitkomst bieden. Niet iedere maaltijdvervanger zal je geven wat het belooft. Daarom heeft Herbalife een maaltijdvervanger ontwikkeld met de beste ingrediënten en voedingsstoffen uit de hele wereld.

Ondersteund door wetenschap

Ondersteund door een groot team van wetenschappers en voedingskundigen wordt voortdurend gezocht naar de beste en meest hoogwaardige ingrediënten. Herbalife wordt overal ter wereld gewaardeerd voor de maaltijdvervangers. Ook mensen die een gezond ontbijt zoeken dat snel te bereiden is, vinden hun heil in de maaltijdvervangers van Herbalife. Het geeft je een uitstekende basis voor de start van de dag. Vitaminen en mineralen, maar ook eiwitten, vezels en sporenelementen. Herbalife maaltijdvervangers zijn er in vele heerlijke smaken, die ook nog eens glutenvrij, lactosevrij zijn en er is zelfs een variant die ook nog vrij van soja is.

Waarom Herbalife?

 • Onze Formule 1 shakes hebben miljoenen mensen over de hele wereld geholpen bij het bereiken van hun gewichtsverlies doelen.
 • Rijk aan proteïnen (18 g per portie) die ondersteunen bij opbouw van magere spiermassa door training.
 • De shake is ideaal voor een evenwichtig calorierijk ontbijt, lunch of diner.
 • Onze maaltijdvervanger biedt uw lichaam een krachtige basis voor optimale prestatie.
 • Verkrijgbaar in vele heerlijke smaken en tevens geschikt is voor vegetariërs.
 • Formule 1 shake>

Herbalife Productwijzer

Het productengamma heeft een breed toepassingsveld, maar welke producten zijn nu voor u geschikt? De programma's zijn speciaal afgestemd op mannen en vrouwen, op leeftijd en op hoe lang de kilo's overgewicht er al zitten. Doe daarom de programmawijzer. In grote lijnen hebben we een aantal programma's samengesteld, die voor de meeste mensen passend zijn, maar neem bij twijfel vooral contact met ons op. Bestel uw programma vandaag en start morgen met kilo's gewichtsverlies!

START VANDAAG CONTACT PRODUCT WIJZER

 

Herbalife hoofdkantoor. Herbalife International is een multi-level marketing bedrijf dat producten verkoopt voor afvallen, aankomen, sport en fitness, huidverzorging.

 

 

Disclaimer: Alle verwijzingen naar gewichtsbeheersing hebben betrekking op het Herbalife Nutrition gewichtsbeheersingsprogramma dat onder andere een evenwichtig dieet, regelmatige lichaamsbeweging, dagelijks voldoende inname van water, inname van voedingssupplementen indien nodig en voldoende rust omvat. Individuele resultaten zullen verschillen.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00